RESPECTIS halve finalist Generate15

PowerWindow, winnaars van Generate15, vieren feestje met Respectis!

PowerWindow, winnaars van Generate15, vieren feestje met Respectis!

Respectis heeft van zondag 22 november tot en met dinsdag 24 november 2014 deelgenomen aan het pitch event Generate15, onderdeel van de Energy Convention 2015 van de Energy Academy Europe (EAE). Onderwerp was de Energy Transmission.

Generate15 was niet zomaar een pitch event. Er was fantastische begeleiding – thanks especially to Neil Sheridan – er waren serieuze partijen als investeerder, en onze medepitchers waren sterk en sympathiek. Het waren drie fantastische dagen voor ons als team van Respectis. Neil bedankt, EAE bedankt!

Wil van Paridon, Nick Vegter en Frank de Voogd.


Gasdrukmanagementsysteem

Respectis heeft op 23 juli jl. via een subsidie van SNN de opdracht gekregen om een haalbaarheidsstudie te maken naar de mogelijkheden van gasdrukmanagement voor de gasproductielocaties van de NAM in het Groninger gasveld. Respectis ontwikkelt dit basissysteem als een proof-of-concept en verwacht vervolgens hiermee in een breder samenwerkingsverband te kunnen gaan werken aan een rekensysteem, waarbij – op basis van multi-objective optimization – een gasdrukmanagementsysteem wordt ontwikkeld.
Sinds 1 september 2015 is Respectis gevestigd op EnTranCe, Zernikelaan 17, 9747 AA Groningen.